Sommerinformasjon 2023


Gravsteinsoppretting, vann, plenklipp, avfallshåndtring og stellavtaler

Oppdatering 23. juni 2023:

På tross av ugunstig vær på forsommeren har vi nå fullført sommerbeplantningen. Nå som sola skinner og temperaturen har økt ser vi at gresset vokser raskt. Dere vil se at vi enkelte steder ligger litt etter med gressklipping. På alle våre 21 gravlunder skal vi nå ut og klippe, og i starten av juli vil vi igjen ha god kontroll på gresset. Ha en fin sommer!

_____________________________________________________________

 

Vi retter ikke opp skjeve gravsteiner. Dette er festers ansvar og dere kan få hjelp der dere kjøpte steinen eller hos en steinleverandør. Begravelsesbyråene, Gravstell Tromsø og Andreassen Monumentservice er de mest aktuelle til oppretting, oppussing og andre justeringer av gravstein.

Gravstell Tromsø: 90933327/48350314
Andreassen Monumentservice: 95724712
Hartvigsen Begravelsesbyrå 77641000
IMI Begravelsesbyrå 77662500

Vann på gravlundene. Vi åpner vannet fortløpende på gravlundene. Gravlundene med mest tele i bakken er Elvestrand, Elverhøy, Vangberg, Tromsø gravlund. Noen ganger slipper ikke frosten i rørene tak før i midten av juni. 

Vi klipper gress ustanselig på alle 21 gravlundene gjennom hele sommeren. Vi er stolte og glade for å kunne tilby jobb til ivrige sommeransatte. Ta godt imot dem alle, de er flinke folk som av og til kjemper en hard kamp mot voksende gress i vekslende nordnorsk sommervær. :)

Søppelcontainerne vår fylles fort, spesielt i juni. De tømmes regelmessig. Pass på at ikke produkter som inneholder batteri ender opp i restavfall.

 

Send oss gjerne en epost. Sommeren er travel for oss og vi har ikke alltid kapasitet til å besvare telefon. Bruk post@kirken.tromso.no


 

STELLAVTALE FOR FLERE ÅR

Våre blomster er av høy kvalitet og holder seg fint gjennom sommeren. Med forbehold om veldig sen vår, så er beplantningen ferdig utført 23. juni.

Vi bruker for det meste røde begonia samt hvite og/eller blå kantlobelia.

Frist for å bestille flerårlig stellavtale er 1.mai.

Merk: fra år 2023 tilbyr vi ikke sommerbeplantning kun for et år. Ønsker du dette så finnes det private aktører som kan kontaktes direkte.

 

Tilbake